Авторизація

Війна
6 грудня 2017
На Донеччині бойовики застосували фосфорну міну (відео)
У штабі додали, що результати перевірки, які обстежили уламки боєприпасу, свідчать про те, що це була дійсно фосфорна міна.
news-image
Терористи випустили фосфорну міну в бік українських військових поблизу Новоселівки. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Тиждень.

Поблизу Новоселівки Донецької області російсько-окупайційні війська застосували фосфорну міну, яку випустили у бік сил АТО. Про це повідомляє Військове телебачення.

"Із 18 мін, які прилетіли на нашу позицію, одна виявилася – фосфорною. Навіть через три дні вона продовжувала горіти. На щастя, терористи не влучили в бліндаж і всі лишилися живі-здорові. Інакше була б біда, фосфорну міну неможливо погасити", – розповідає військовослужбовець Юрій.

Також у штабі додали, що результати перевірки, які обстежили уламки боєприпасу, свідчать про те, що це була дійсно фосфорна міна.

Раніше керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук повідомив, що на Донбас прибуло близько 200 кадрових офіцерів Збройних сил РФ для заміни офіцерського складу в органах управління бригад і полків окупаційних сил.

Читайте також:У Чернігівській області провели в останню путь бійця, який загинув в зоні АТО (відео)