Авторизація

Події
7 грудня 2017
ДТП у Харкові. Поліція планує відкрити провадження щодо автошколи, де навчалася Зайцева
На теперішній час вирішується питання щодо виділення матеріалів в окреме провадження стосовно діяльності автошколи, де проходила навчання Олена Зайцева.
news-image
Наразі вирішується питання щодо виділення матеріалів в окреме провадження. Про це пише «Є!» з посиланням на Тиждень.

Правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження щодо автошколи, де навчалася Олена Зайцева, яка була за кермом Lexus, що спричинив смертельну ДТП у центрі Харкова. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Харківській області.

"На теперішній час вирішується питання щодо виділення матеріалів в окреме провадження стосовно діяльності автошколи, де проходила навчання водій автомобіля "Lexus", - розповів начальник відділу СУ Олександр Умніков.

Нагадаємо, ввечері 18 жовтня у Харкові сталася ДТП у центрі міста, внаслідок якої загинули п’ятеро людей.  Жінку, яка була за кермом "Лексусу", що в'їхав у натовп, відразу затримали. Згодом вона заявила, що відмовляється співпрацювати зі слідством. Слідчими органами відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

20 жовтня Київський райсуд Харкова на два місяці взяв під варту Олену Зайцеву, обвинувачену у скоєнні смертельної ДТП. Тим часом Зайцева заявила, що не визнає своєї провини.

Водієві Volkswagen Touareg Геннадію Дронову, який був учасником смертельної ДТП, що сталася в центрі Харкова, оголосили підозру. 6 листопада. Раніше Дронов перебував у статусі свідка. Винним у ДТП він себе не визнає.

8 листопада Київський районний суд Харкова ухвалив рішення взяти під варту терміном на 2 місяці водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова без можливості внесення застави.

Згодом. 6 грудня правоохоронці встановили ще одного учасника смертельної ДТП у центрі Харкова. водія автомобіля Opel Vivaro.

Читайте також:Дитина потрапила під колеса авто на пішохідному переході у Києві.

Читайте також:ДТП із сином Вірастюка: поліція відкрила справу та розшукує водія