Війна
9 грудня 2017
У районі Травневого, Лозового і Світлодарська бойовики застосували гранатомети і стрілецьку зброю, - штаб АТО
Загалом від опівночі суботи незаконні збройні формування 14 разів порушили режим припинення вогню.
news-image

Про це повідомив прес-центр штабу АТО у зведенні станом на 18:00 суботи, інформує «Є!», з посиланням на Українську правду.

"На Луганському напрямку Світлодарська дуга й надалі залишається епіцентром напруженості. Тут ворог зі 120-мм мінометів та піхотного озброєння вів вогонь по позиціях українських оборонців біля Луганського", - йдеться у повідомленні.

Також у районі Травневого, Лозового і Світлодарська бойовики застосували гранатомети і стрілецьку зброю, поблизу Троїцького - БМП, а біля Новоолександрівки – кулемети.

"На Донецькому напрямку противник обстрілював захисників Авдіївки, Кам’янки і Широкиного з гранатометів різних модифікацій і стрілецької зброї. По наших укріпленнях поблизу шахти Бутівка загарбники били з мінометів калібру 82-мм і легкого піхотного озброєння, а зі стрілецької зброї - порушували перемир’я у передмісті Мар’їнки", - зазначають у штабі.

 Загалом від опівночі суботи незаконні збройні формування 14 разів порушили режим припинення вогню. Збройні сили України вели вогонь у відповідь більш ніж у половині випадків з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Читайте також: Жодних змін до мовної статті закону про освіту не вноситиметься - Парубій