Події
11 грудня 2017
Сергій Курченко: «Саакашвілі не знаю. А ось з Порошенком ми знайомі дуже добре»
Сергій Курченко прокоментував звинувачення Юрія Луценка у фінансуванні Саакашвілі.
news-image

Курченко подає позов проти генпрокурора за поширення наклепів і заявляє, що з екс-президентом Грузії не знайомий, а от Порошенко добре знає. Про це заявляє прес-служба Сергія Курченко, передає «Є!» із посиланням на Українські новини.

"5 грудня у Верховній Раді України Генеральний прокурор Юрій Луценко безвідповідально заявив, що Сергій Курченко фінансував протести Михеїла Саакашвілі, спрямовані на повалення існуючої влади. Сергій Курченко заявляє: "Саакашвілі не знаю і знати не хочу. А ось з Порошенком ми знайомі дуже навіть добре", - йдеться в повідомленні.

Сергій Курченко стверджує, що в 2013 році купив у Петра Порошенка медіа-холдинг UMH group за 400 000 000 доларів США:

"За наявною у мене інформацією цей корупційний жиробас після продажу не сплатив жодних податків до бюджету України. Порошенко – брехун і боягуз, тому і науськіває скрізь свого ланцюгового цуцика Луценка".

Обвинувачення у вчиненні злочину в адресу шановного бізнесмена на його думку не залишиться без відповіді:

"Схоже, що Юрій Луценко зробив заяву, перебуваючи в п'яному угарі після чергової пиятики зі своїм кумом-товаришем по чарці Порошенко. Ця алкогольна парочка настільки дістала всю нашу країну, весь народ і мене особисто, що я подаю позов про захист честі і гідності за поширення наклепу до Юрія Луценка".

Нагадуємо, що це буде вже другий за останні два місяці позов Сергія Курченко про захист честі і гідності до нинішньої верхівки України. Перший до Петра Порошенко перебуває на розгляді в Печерському районному суді міста Києва з 4 жовтня".

Читайте також: Курченко подав до суду на Порошенка