Авторизація

Події
11 грудня 2017
Батько Павла Гриба назвав дату наступного судового засідання над українцем
7 листопада у Росії Краснодарський крайовий суд залишив під вартою українця Павла Гриба, якого звинувачують в тероризмі.
news-image
За словами Ігоря Гриба, на суді також очікують представників дипломатичних місій європейських країн. Про це пише «Є!» з посиланням на Тиждень.

У Краснодарі (Росія) 19 грудня відбудеться наступне судове засідання щодо обрання запобіжного заходу викраденому російськими спецслужбами українцю Павлу Грибу . Про це в понеділок, 11 грудня, повідомив його батько Ігор Гриб.

"Очікуємо представників дипломатичних місій європейських країн", – написав він.

Нагадаємо, 20 листопада Міністерство закордонних справ України закликало РФ надати українським лікарям дозвіл на обстеження викраденого російськими спецслужбами українця Павла Гриба.

Зазначимо, 20 листопада український консул зустрівся із викраденим російськими спецслужбами українцем Павлом Грибом, якого утримують у СІЗО Краснодара. Однак йому не дозволили передати ліки Грибу. Також консул не встиг в нього нічого запитати, але помітив тільки що хлопець виглядає дуже погано, стан його здоров'я погіршився і він весь у виразках.

Раніше 7 листопада у Росії Краснодарський крайовий суд залишив під вартою українця Павла Гриба, якого звинувачують в тероризмі.

Як повідомлялося, 28 серпня колишній прикордонник, а нині військовий капелан Ігор Гриб заявив, що спецслужби Росії викрали його сина Павла в Білорусі. Згодом ЗМІ з'ясували, що ФСБ використала 17-річну дівчину, щоб заманити юнака до іншої країни. Опісля МЗС заявило, що Павло Гриб перебуває в управлінні ФСБ в Краснодарі. Раніше Росія звинуватила затриманого українця Павла Гриба в підготовці теракту в школі.

Читайте також:Синові Леха Валенси загрожує 15 діб арешту за крадіжку свічки