Події
11 грудня 2017
Антін Мухарський голяка протестував під судом у Києві: відео 18+
Голий Антін Мухарський протестував у Києві під будівлею суду.
news-image

У понеділок, 11 грудня, у Києві український письменник та шоумен Антін Мухарський, відомий під псевдонімом Орест Лютий, прийшов голяка під Оболонський суд. Шоумен вимагав, щоб його почув міністр юстиції Павло Петренко.

Відповідне відео протесту Мухарський опублікував на своїй сторінці у Facebook, передає «Є!».

Так, на опублікованому відео видно, як артист в самій лише спідній білизні прямує від автомобіля до дверей суду. При вході до суду Мухарський знімає білизну та прикривається лише аркушем паперу з написом "Петренко – гей, Почуй батьків!" .

Голий, босий, роздягнений виконавчою службою я іду дорогою, якою ходив дуже багато разів. Три з половиною роки в Оболонському суді розглядається мій позов про призначення суми аліментів і побачення з дітьми, – розповідає шоумен на відео.
Я не відрікаюся від дітей, яких люблю і яких мені не дають бачити. Я не можу захистити свої права в суді, бо адвокати моєї дружини роблять все, щоб затягувалась справа. А судді кажуть: "У вашої дружини дуже високі покровителі". Я називаю цих покровителів. Це міністр юстиції Павло Петренко і представник президента України у Верховній Раді Ірина Луценко, – стверджує Мухарський.

Зазначимо, що в Мухарського складні стосунки з екс-дружиною, телеведучою Сніжаною Єгоровою, яка, за словами шоумена, не дозволяла йому бачитися з дітьми останні 8 місяців.