Події
12 грудня 2017
У НАБУ є не одне розслідування, яке веде до президента, - Соболєв
Президента лякає, що антикорупційне законодавство починає працювати.
news-image

Національне антикорупційне бюро працює над справами, які ведуть до викриття корупційної діяльності президента Петра Порошенка. Про це сказав народний депутат Єгор Соболєв в інтерв'ю журналу "Країна", пише «Є!».

"Люди кажуть, що у нього пунктик на мені. Мабуть, я йому снюся. Я до Порошенка не маю особливих почуттів. Вважаю, що він має відбути покарання за топ-корупцію. Це моє основне бажання. Президента лякає, що антикорупційне законодавство починає працювати. І такі, як він, люди, які завжди себе вважали над законом, починають ставати перед ним. В антикорупційному бюро є не одне розслідування, яке веде до президента. Зокрема, та сама формула "Роттердам +", яку розслідує НАБУ", - зазначив Соболєв.

Він наголосив, що коло швидко звужується.

"Думаю, вони себе відчувають у набагато більшій небезпеці, ніж ми тут (у наметовому містечку. – Gazeta.ua)", - додав нардеп.

7 грудня народні депутати 256 голосами підтримали звільнення Єгора Соболєва з посади голови антикорупційного комітету. Сам нардеп вважає, що цю ініціативу особисто просували президент Петро Порошенко та лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк.

Читайте також:«Марш за імпічмент»: учасники висунули 4 умови до ВР і вирушили до СІЗО для підтримки Саакашвілі