Світ
12 грудня 2017
Особистий кухар Британської королеви розповів секрети різдвяної вечері
Наречену принца Гаррі Меган Маркл не включили в список гостей, котрі святкуватимуть Різдво разом з королевою, стверджують поінформовані особи.
news-image

Колишній особистий кухар королеви Великобританії Даррен Макгредірозповів про традиції святкування Різдва в монаршій родині. Про це пише «Є!» з посиланням на Gazeta.

Монарша святкова вечеря готується з дотримання суворого розпорядку. Цього року королева традиційно відзначить Різдво у Сандрігемському палаці.

Кухарі і персонал прибувають в маєток за кілька днів до свята і починають приготування. На Різдво вони працюють з 6 ранку, щоб встигнути приготувати страви. О 13.00 вони мають бути на столі. Ні хвилиною раніше чи пізніше. Після обіду родина збирається, щоб подивитися святкову промову королеви. Її транслюють о 15.00.

Вони п'ють вечірній чай о 16.00 і ласують на вечірньому фуршеті о 20.00.

Наречену принца Гаррі Меган Маркл не включили в список гостей, котрі святкуватимуть Різдво разом з королевою, стверджують поінформовані особи.

Невідомо, чи візьме участь у святковій вечері Сара Фергюсон – колишня дружина принца Ендрю, сина Єлизавети ІІ. Вона є матрі'ю 2 королівських внуків.

4-річний принц Джордж, син принца Вільяма та Кет Міддлтон, попросив у Санта Клауса на Різдво поліцейську машину. Лист із побажаннями принц Кембриджський Вільям передав Санті, коли відвідав один із різдвяних ярмарків у Гельсінкі.