Україна
13 грудня 2017
Українців знову попереджають про похолодання: деякі регіони засипе снігом
До України знову насувається негода.
news-image

До кінця цього тижня сніг з дощем ітиме переважно в західних та північних областях. Сильні опади очікують у Карпатах.

Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

СЕРЕДА, 13 ГРУДНЯ

Хмарно. У західній частині, вдень і в північних областях дощ та мокрий сніг. У Карпатах сильні опади. На решті території без опадів.

У південній частині вночі та вранці місцями туман.

Вітер південний з переходом у західних та північних областях на північний, 5-10 м/с.

Температура вночі 0-5 градусів тепла, вдень 2-7 градусів, у південних областях 8-13 градусів.

Київ. Хмарно. Вночі без опадів, удень дощ, увечері з мокрим снігом. Вітер південний з переходом на північний, 5-10 м/с. Температура протягом доби 2-4 градуси тепла. 

ЧЕТВЕР-П'ЯТНИЦЯ, 14-15 ГРУДНЯ

Хмарно з проясненнями. Часом невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. 15 грудня в Карпатах та на Закарпатті помірні опади. У південній частині без опадів.

У північних та центральних областях на дорогах місцями ожеледиця.

Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с. Удень 14 грудня на крайньому заході, 15 грудня в Україні місцями пориви 15-20 м/с.

Температура у південних, східних та Дніпропетровській областях уночі 2-7 градусів тепла, вдень 5-10 градусів. На решті території вночі від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу, вдень 0-5 градусів тепла.

Київ. Хмарно з проясненнями. Невеликий дощ та мокрий сніг. Лише вдень 14 грудня без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі близько нуля, вдень 1-3 градуси тепла. 

СУБОТА-НЕДІЛЯ, 16-17 ГРУДНЯ

У західних областях 16 грудня сніг, температура впродовж доби близько нуля. 17 грудня без опадів, температура впродовж доби 0-5 градусів морозу.

На решті території України дощ та мокрий сніг (17 грудня на півночі, вдень на Правобережжі без істотних опадів). Температура 16 грудня вночі 1-7 градусів тепла, вдень 4-10 градусів тепла (в Житомирській, Київській та Вінницькій областях уночі та вдень 0-5 градусів тепла). 17 грудня невелике зниження температури.

Київ. 16 грудня дощ та мокрий сніг. 17 грудня без істотних опадів. Температура вночі та вдень 0-3 градуси тепла (вночі 17 грудня 0-3 градуси морозу). 

Читайте також: Великобританію накрили снігопади: заблоковано рух транспорту (фото)