Події
13 грудня 2017
Вбивство 12-річної дівчини в Кропивницькому: мати під підозрою
Чотири доби поліція однієї з центральних областей розшукувала дівчинку 12 років, яка, зі слів батьків, пішла зранку до школи і зникла.
news-image

У вбивстві 12-річної Катерини Добродій з Кропивницького підозрюється її мати. Про це повідомив перший заступник Голови Національної поліції України В'яеслав Аброськін, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Чотири доби поліція однієї з центральних областей розшукувала дівчинку 12 років, яка, зі слів батьків, пішла зранку до школи і зникла. Вчора в результаті пошукових заходів дівчинка була знайдена мертвою на відстані 5 км від будинку з численними пораненнями. Вже ввечері на підставі зібраних доказів за підозрою в скоєнні вбивства затримана мама дівчинки", - написав він у Facebook.

За інформацією поліції, чоловік затриманої пішов на роботу і дорогою відвів молодшу дитину до дитсадка. Старша донька була разом з мамою. 

"Дівчинка просилася залишитися вдома та не йти до школи, а мати навпаки наполягала, щоб та все ж таки пішла до школи. В підсумку - в пориві раптово виниклої люті мати вбила дитину, а потім вивезла та залишила на пустирі", - йдеться в повідомленні Аброськіна.

Він додав, що на матір чекає психіатрична експертиза та суд. 

Читайте також: Під Кропивницьким зниклу 5 днів тому 12-річну дівчинку знайшли мертвою
Читайте також: На Дніпропетровщині 10-річний хлопчик знайшов саморобну зброю та вбив свою 2-річну сестру