Політика
13 грудня 2017
Скандальний журналіст Коцаба отримав по обличчю від члена Правого сектора (відео)
Сам Коцаба інцидент поки не прокоментував.
news-image

У Києві під час зйомок Олексій Бик, який є членом "Правого сектора" вдарив по обличчю скандально відомого журналіста Руслана Коцабу. Про це пише «Є!» з посиланням на 24 канал.

Відео інциденту Олексій Бик опублікував на своїй сторінці у Facebook, додавши хештег #КожнійТваріПоХарі.

"Зустрів біля метро Хрещатик ватного дурналіста Коцабу. Був я не сам, тому обмежився лише однією подачою. Дивіться вечірні новини на мураєвському г*вноканалі Ньюзван", – прокоментував відео Бик.

Проте саме відео опубліковане буз звуку, тож не можна зрозуміти, через що саме стався конфлікт між журналістом та членом "Правого сектора".

Пізніше Олексій Бик зазначив, що має відео і зі звуком, але чому він його не опублікував – не пояснив. Також він додав, що "акція" не була запланованою.

Сам Коцаба інцидент поки не прокоментував.

До слова, у травні 2016 року івано-франківський суд засудив Коцабу до 3,5 років позбавлення волі за перешкоджання діяльності ЗСУ. Журналіста притягли до кримінальної відповідальності за опублікований в соцмережі відеоролик "Я проти мобілізації". Коцаба на суді неодноразово заявляв, що вважає російську агресію проти України на Донбасі − "братовбивчою війною". У липні 2016 року журналіста визнали невинним і відпустили.

Читайте також:Саакашвілі можуть ліквідувати спецслужби РФ, – прокурор