Події
13 грудня 2017
Матір, яку підозрюють у вбивстві доньки у Кропивницькому, перебуває на обліку у психіатричній лікарні
Як повідомили у поліції, вже деякий час перебуває на обліку у психіатричній лікарні у зв’язку з синдромом затьмарення свідомості.
news-image

Жінка, яку підозрюють у вбивстві 12-річної доньки у Кропивницькому, перебуває на обліку у психіатричній лікарні. Про це УНН  повідомили у поліції, пише «Є!».

Підозрювана, як повідомили у поліції, вже деякий час перебуває на обліку у психіатричній лікарні у зв’язку з синдромом затьмарення свідомості.

Також у поліції розповіли, що тіло дівчинки було виявлено поблизу насосної станції. Ймовірно смерть дитини настала внаслідок сильного удару по голові, адже в ході огляду виявлено рану на правій скроні та ушкодження черепу у цій ділянці.

Нагадаємо, 12 грудня біля Кропивницькому виявили тіло 12-річної дівчинки, яка 8-го грудня пішла у школу і не повернулася. Батьки заявили про зникнення доньки.

З'ясувалось, що батько пішов на роботу та по дорозі відвів до дитсадка молодшу дитину. Старша донька була з мамою. Дівчинка просилася залишитися вдома та не йти до школи, а мати навпаки наполягала, щоб та все ж таки пішла до школи. Ймовірно в приступі люті жінка вбила дитину, а потім вивезла її труп та залишила на пустирі.

Триває розслідування. В рамках якого будуть проведено і судово-психіатричну експертизу підозрюваної.

Читайте також:Вбивство 12-річної дівчини в Кропивницькому: мати під підозрою