Події
13 грудня 2017
Сім років в'язниці за сім ножових поранень: на Київщині ревнивець вбив коханця дружини
"Добродійка" повідомила чоловікові, де і з ким знаходиться його кохана.
news-image

На Київщині батька чотирьох дітей засудили до семи років позбавлення волі за вбивство, скоєне півтора роки тому, передає «Є!» із посиланням на поліцію Київської області.

"Півтора роки тому в селі Горенка, що неподалік столиці, поліція Київщини затримала чоловіка, який наніс сім ножових поранень коханцю своєї дружини. Днями суд призначив ревнивцю покарання у вигляді семи років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні поліції.

Правоохоронці повідомили, що того вечора 35-річний чоловік відповів на телефонний дзвінок. Добродійка повідомила, де і з ким знаходиться його кохана. З дружиною вони прожили 18 років та виховували чотирьох спільних дітей, тому розлючений чоловік кинувся за вказаною адресою.  

"Світло в новобудові, де ще велися ремонтні роботи, не горіло. Зайти всередину було не складно. Піднявшись сходами на другий поверх, чоловік застав свою 37-річну дружину разом з будівельником. Зав’язалася бійка, коханець вдарив небажаного гостя дошкою та штовхнув зі сходів.

Тоді чоловік схопив кухонний ніж та накинувся на 40-річного будівельника. Останній помер на місці від крововтрати. Після скоєного зраджений вбивця пішов додому, приховав закривавлені речі та ліг спати", - повідомили у відомстві.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Речові докази, вилучені правоохоронцями з місця події, разом із знаряддям вбивства були направлені до суду.

Читайте також: У Кропивницькому матері 12-річної дівчинки оголосили про підозру у вбивстві власної доньки (відео)