Війна
14 грудня 2017
Доба в районі АТО: один український військовий загинув, ще одного поранено
Упродовж минулої доби бойовики порушили перемир'я 30 разів, у половині випадків сили АТО придушували вогневу активність агресора.
news-image

Упродовж минулої доби в районі проведення Антитерористичної операції на Донбасі один український військовик загинув, ще одного поранено. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО, пише «Є!» з посиланням на 112.

"На жаль, унаслідок ворожих обстрілів загинув один український захисник, ще одного поранено", – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що на луганському напрямку бойовики з гранатометів обстрілювали українські позиції в районі Луганського і Станиці Луганської.

На донецькому напрямку найбільш напружена ситуація була в районі Авдіївки. Тут по позиціях сил АТО противник вів вогонь із 82-мм мінометів, гранатометів і кулеметів, також працював ворожий снайпер.

"Крім того, окупанти з піхотного озброєння вели вогонь по захисниках Кам'янки, Пісків і позиції шахта "Бутівка". На Приазов'ї російські найманці не давали спокою нашим захисникам Гранітного, яких турбували зі стрілецької зброї", – зазначили в штабі.

Повідомляється, що впродовж минулої доби бойовики порушили перемир'я 30 разів, у половині випадків сили АТО придушували вогневу активність агресора.