Події
14 грудня 2017
У Миколаєві жінка викрила кишенькового злодія в маршрутці
Жінка відчула, що хтось копирсається у її сумці.
news-image

Вчора, 13 грудня, близько 17:30, 40-річна мешканка Миколаєва, повертаючись додому у заповненому пасажирами маршрутному таксі відчула, що хтось копирсається у її сумці, передає «Є!» із посиланням на поліцію регіону.

Озирнувшись, жінка побачила, що сумка відкрита і зник гаманець, а невідомий чоловік намагається швидко вийти з транспортного засобу.

"Потерпіла спробувала зупинити чоловіка, однак той почав тікати. Не розгубившись, жінка кинулась його наздоганяти та кликати на допомогу.

Неподалік від місця події знаходились співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Миколаївській області, які здійснювали оперативно-розшукові заходи. Поліцейські одразу відреагували на крики про допомогу та наздогнали злодія. Під час втечі він встиг викинути викрадений гаманець", - розповіли про випадок у поліції.

Правоохоронці доставили 47–річного зловмисника до Центрального відділу поліції. Він затриманий.

Вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру. Також поліцейські перевірятимуть його причетність до вчинення аналогічних злочинів.

За фактом розпочате кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 186 КК України «Грабіж», що передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Читайте також: У США наклав на себе руки звинувачений в домаганнях до 17-річної дівчини законодавець