Суспільство
14 грудня 2017
Автомобіль прокурора невідомі підірвали у Дніпрі
У Дніпрі невідомі підірвали автомобіль прокурора.
news-image

14 грудня в Дніпрі поблизу будівлі Амур-Нижньодніпровського районного суду невідомі підірвали автомобіль Mercedes, який належить місцевому прокурору.

Як повідомляє ТСН, чоловік приїхав до суду на засідання, на якому виступав стороною обвинувачення у справі щодо упійманих на хабарі поліцейських, передає «Є!».

Зазначається, що одразу після вибуху машина загорілася та у підсумку зазнала суттєвих пошкоджень, хоча рятувальники оперативно зуміли ліквідувати займання.

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. На місці події працювали вибухотехніки, які з’ясовують причини вибуху. За попередніми даними, вибухнула граната.

Додамо, що у поліції Дніпропетровської області факт події підтвердили, передає УНІАН.

У прес-службі прокуратури Дніпропетровської області своєю чергою зауважили,що загоряння автомобіля відбулося в той час, коли його власник, співробітник обласної прокуратури, перебував у приміщенні суду.

Погрози йому не надходили. Справи він вів різні, різні категорії справ. Він – досить досвідчений співробітник, вів досить складні справи. Він не постраждав, – зазначив начальник слідчого відділу прокуратури Дніпропетровської області Сергій Лисаченко.