Я зроблю все можливе, щоб створити сім’ю, - Могилевська
Артистка перебуває у своїй чи не найкращій формі, її наперебій знімають у глянцевих фотосетах та беруть інтерв’ю.
news-image

Співачка Наталія Могилевська заходилася розказувати, як вона змінилася, оновилася та пізнала свою сутність завдяки вчителю з Індії, медитації та іншим духовним практикам, інформує «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Зараз, коли артистка перебуває у своїй чи не найкращій формі, її наперебій знімають у глянцевих фотосетах та беруть інтерв’ю.

От і Elle.ua не оминула ця честь. Для нього Могилевська знялася у золотаво-бежевих тонах та розказала про своє життєве кредо і особисте життя.

Під час розмови Наталія зізналася, що якоїсь миті хотіла завершити кар’єру і вести спокійне тихе життя десь у Закарпатті в горах.

 
"Але вчитель переконав мене, сказавши, що моя доля і місія полягають в тому, щоб співати для людей і, головне, навчати і допомагати іншим бути успішними і самодостатніми", - зазначила Могилевська.
"А якщо не стану цього робити, буду дуже нещасна. Тому я повернулася, але вже зовсім іншою. Сьогодні у мене нові цілі і бажання. Більш того, до свого нового успіху я хочу прийти іншим шляхом - повним гідності, чистоти, правди, природності і краси, а головне - любові і поваги до людей", - наголосила вона.
 

Також Наталя поділилася творчими планами.

"Для мене сьогодні найважливішим є творчість. Я досить здібна людина. Наприклад, я відчуваю, що один з моїх нереалізованих талантів - архітектура. Крім того, я багато малюю, і у мене навіть була ідея зробити виставку своїх картин", - зізналася зірка.
"Також мені подобається танцювати і створювати одяг, і звичайно, більше всього на світі я люблю співати і писати музику. Тому для мене повернення в "Танці" - це приголомшлива радість: я могла вільно творити, реалізовувати всі свої здібності, надягати на себе різні характери, ретранслюючи таким чином історії взаємин між чоловіком і жінкою", - зауважила артистка.
 

І про особисте життя Могилевська теж трохи розказала.

"Моє серце, як і раніше вільне. Але я відійшла після розставання з чоловіком і відчуваю, що сьогодні готова до створення нових стосунків. Ми схильні до різних страхів - самотності, безгрошів'я, смерті. У нас є все: ми буваємо ревниві, жадібні, заздрісні. Але ти або дозволяєш цьому взяти над собою владу, або намагаєшся зробити все, щоб було інакше", - поміркувала співачка.
"Мій життєвий девіз - зроби все, що можеш, а буде так, як повинно бути! Тому я зроблю все можливе, щоб створити сім'ю, але буду готова прийняти і свою самотність", - зізналася Наталія.
 

Нещодавно Могилевська показувала, як її готують у космос. 

Читайте також:Настя Каменських презентувала різдвяну пісню, яку написав Потап (відео)