Київ
19 грудня 2017
Громадський транспорт Києва курсує не за розкладом через сніг
Синоптики прогнозують, що вже зранку 19 грудня Київ накриє сильним снігом, пориви вітру сягатимуть 15-18 м/с, очікуються хуртовина та ожеледь на дорогах.
news-image

19 грудня київський громадський транспорт буде курсувати без дотримання розкладу через ускладнення погодних умов. Про це повідомляє прес-центр Київської міської державної адміністрації, пише «Є!» з посиланням на Еспресо.

У відомстві пояснили, що станом на сьогодні рух столичними дорогами досі ускладнено через негоду. Саме тому автобусам, тролейбусам і трамваям дозволили курсувати без дотримання розкладу. 

Тим часом синоптики прогнозують, що вже зранку 19 грудня Київ накриє сильним снігом, пориви вітру сягатимуть 15-18 м/с, очікуються хуртовина та ожеледь на дорогах.

Зазначимо, 19 грудня у більшості областей України продовжать зберігатися складні погоді умови, синоптики оголосили штормове попередження. Ввечері 18 грудня у центрі Києва автомобілі встали в 10-бальних заторах через сильні снігопади.

Через негоду "Жуляни" повідомляють про затримки у роботі та перенесення рейсів до аеропорту "Бориспіль". КМДА обмежила в'їзд великогабаритного транспорту в столицю через сильний снігопад.

Читайте також:Синоптики розповіли, коли в Україні припиниться снігопад