Україна
20 грудня 2017
День зимового сонцестояння: синоптик дала невтішний прогноз на найдовшу ніч
Найближчої ночі, з 20 на 21 грудня, по всій території країни буде холодно, -2-8 градусів, у Карпатах до -10-12 градусів.
news-image

Стало відомо, якої погоди очікувати українцям у четвер, 21 грудня, на день зимового сонцестояння. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook, пише «Є!».

"21 грудня. Ми нарешті дочекалися цього дня. День зимового сонцестояння. Найдовша ніч, найкоротший день. Веснянки співати ще ранувато, але душа співає, бо все одно цей перевал ми подолали. І хоча попереду ще і морози, і сніги, і темрява, ми точно знаємо, що весна - буде!" – відзначила синоптик.

Найближчої ночі, з 20 на 21 грудня, по всій території країни буде холодно, -2-8 градусів, у Карпатах до -10-12 градусів. Вдень у четвер очікується 0-5 морозу. На півдні та сході від 2 морозу до 2 градусів тепла. На дорогах ожеледиця. 

"У Києві далеку, але реальну весну 2018 будемо зустрічати нічними -4-7 градусів, вдень -2-4 градуси. Підмерзнуть дороги та тротуари сильніше, обережненько. Вітру сильного не буде, південно-західний, невеликий, помірний", - відзначила експерт.

Читайте також:На Одеській трасі під Києвом утворився семикілометровий затор із фур