Київ
21 грудня 2017
Віталій Кличко: «На реалізацію проектів «Бюджету участі» на наступний рік планується виділити 150 млн. грн.»
Другий рік поспіль у Києві відбувається обговорення проектів у рамках «Бюджету участі».
news-image
На реалізацію проектів “Бюджету участі” на наступний рік з міського бюджету планується виділити 150 млн грн. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко перед розглядом на засіданні Київради проекту бюджету столиці на 2018 рік, повідомляє «Є!» з посиланням на портал kiev.klichko.org.

Він нагадав, що другий рік поспіль у Києві відбувається обговорення проектів у рамках “Бюджету участі”. 

“Це реальний інструмент, який дає киянам можливість ініціювати зміни у своєму будинку, дворі чи на своїй вулиці, подавши відповідний проект на голосування громади. Ми самі не очікували, що ця ініціатива стане такою популярною серед киян!” – наголосив міський голова.

Кличко підкреслив, що цього року у голосуванні взяли участь 564 громадські ініціативи.

“І стільки насправді цікавих ідей у людей, особливо молодих, за якими майбутнє нашого міста! Це свідчить про те, що люди стають більш відповідальним. Розуміють, що за зміни, за комфорт в місті відповідають не тільки чиновники та депутати, а й самі мешканці. І мають можливість ці зміни втілювати”, - додав мер Києва.

Кличко також підкреслив, що цього року в Києві відкрили легендарний оновлений Київський велотрек, відновили 120 парків і скверів, серед яких найкращий – парк “Наталка” на Оболоні. За його словами, наступного року в планах столичної влади зробити у кожному районі Києва парк такого ж рівня. 

“І “Наталку”, і велотрек, і легендарний стадіон “Старт” ми з киянами відстоювали разом. І як мер столиці, можу сказати, що без активної громадськості багато значних справ не були б такими вдалими в нашому місті”, - наголосив Віталій Кличко.

Читайте також:Київ поставив під загрозу безвіз, добре усвідомлюючи наслідки, - посол Франції

Читайте також:Мера Ірпеня підозрюють у кількох злочинах