Події
22 грудня 2017
Суд виніс вирок чиновнику-шпигуну із Кабміну
У Кремлі заявили, що читали новину про затримання чиновника секретаріату Кабміну України, але конкретною інформацією не володіють.
news-image

Суд обрав чиновнику секретаріату Кабінету міністрів Станіславу Єжову, викритому у співпраці з російськими спецслужбами, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 17 лютого. Про це повідомляє кореспондент УНІАН. Засідання проходило в закритому режимі. Як повідомляв УНІАН, 20 грудня Служба безпеки України заявила про викриття чиновника секретаріату Кабміну, який діяв в інтересах спецслужб РФ. Правоохоронці встановили, що він був завербований російськими спецслужбами під час тривалого закордонного відрядження.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

За даними заступника начальника Головного слідчого управління СБУ Віталія Маякова, Єжов збирав інформацію на завдання ГРУ генштабу збройних сил Росії. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України. Затриманому оголошено про підозру. У Кремлі заявили, що читали новину про затримання чиновника секретаріату Кабміну України, але конкретною інформацією не володіють.

Читайте також: Міністр повідомив про новий спосіб обрахування вартості газу
Читайте також: Затриманий співробітник Кабміну не мав доступу до державної таємниці - Гройсман