Події
22 грудня 2017
З початку доби бойовики 11 раз обстріляли українські позиції - штаб АТО
На донецькому напрямку було гарячіше, зазначають у штабі.
news-image

Російсько-окупаційні війська продовжують грубо порушувати режим припинення вогню та ведуть прицільні обстріли по позиціях Збройних Сил України з мінометів, важкої артилерії та озброєння танків.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18.00 22 грудня, інформує «Є!», з посиланням на Українську правду.

 Загалом від опівночі російсько-терористичні війська здійснили 11 прицільних обстрілів позицій сил АТО.

Зазначається, що в більш ніж половині випадків українські військовослужбовці придушували вогневу активність ворога.

Так на луганському напрямку противник вів вогонь по оборонних укріпленнях сил АТО зі 120-мм мінометів, озброєння БМП і танка на підступах до Зайцевого.

На донецькому напрямку було гарячіше, зазначають у штабі.

Так, у районі Пісків, впродовж першої половини доби, зафіксовано неодноразові обстріли загарбниками з мінометів калібру 120-мм і танків. Російські найманці випустили біля цього прифронтового села понад 70 боєприпасів.

Також значна вогнева напруженість на цьому напрямку спостерігалась на Приазов’ї. Тут окупанти застосували важку 152-мм артилерію та 120-мм міномети довкола Лебединського і Водяного.

На інших ключових ділянках нашої оборони неспокійно було поблизу Авдіївки і Кам’янки, де російські найманці вели вогонь з гранатометів різних видів та стрілецької зброї.

Читайте також: Бойовики влаштували таємні склади боєприпасів у найбільш гарячих напрямках - штаб АТО
Читайте також: Суд Лондона заморозив активи Григоришина