Події
26 грудня 2017
Суд призначив дату розгляду позову Саакашвілі до ДМС
Йдеться про позов щодо відмови Саакашвілі в оформленні документів для вирішення питання про визнання особою, яка потребує додаткового захисту.
news-image

Окружний адміністративний суд Києва визначив 3 січня 2018 року датою, коли розгляне по суті позов екс-глави Одеської області Міхеіла Саакашвілі до Державної міграційної служби. Йдеться про позов щодо відмови Саакашвілі в оформленні документів для вирішення питання про визнання особою, яка потребує додаткового захисту. 

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Розгляд позову по суті призначено на 3 січня 2018 року", - заявивла суддя адмінсуду Києва Тетяна Скочок.

Суд також не залучатиме Міністерство юстиції як третю сторону у судовому процесі. 

"Окружний адміністративний суд ухвалив: у задоволенні заяви від 25.12.2017 року про забезпечення позову відмовити", - заявивла суддя Скочок з цього приводу.

Саакашвілі назвав таке рішення Київського окружного адмінсуду своєю "маленькою перемогою", бо, за його словами, буде зустрічати Новий рік у Києві.

"Ще одна маленька тактична перемога. Сьогодні окружний адмінсуд мав за вказівкою Банкової скасувати мій статус особи, яка користується захистом, щоб екстрадувати мене до нового року. Суд відмовився ухвалювати рішення і відклав засідання як мінімум до 3-го січня, то ж Новий рік я точно буду зустрічати в Києві", - написав він у Facebook.
Читайте також: НАБУ опублікувало оперативні записи по справі про корупцію в Держміграції (відео)