Війна
26 грудня 2017
Впродовж сьогоднішнього дня загарбники здійснили чотири провокаційні обстріли позицій сил АТО
На Донецькому напрямку в обідню пору зі стрілецької зброї противник порушував перемир’я біля шахти «Бутівка».
news-image

Окупанти на Донбасі продовжують порушувати «різдвяне перемир’я». Про це повідомляється у зведенні прес-центру штабу антитерористичної операції станом на 18.00 

«Незважаючи на досягнуті у Мінську домовленості щодо новорічно-різдвяного перемир’я, російсько-окупаційні війська не припинили обстрілів позицій Збройних Сил України. Впродовж сьогоднішнього дня загарбники здійснили чотири провокаційні обстріли позицій сил АТО», - сказано у зведенні.


Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

На Луганському напрямку ворог понад годину вів вогонь по оборонних укріпленнях української армії з 82-мм мінометів, гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та зенітної установки поблизу Луганського. Також у районі Новолуганського та Золотого активізувалися ворожі снайпери. На Донецькому напрямку в обідню пору зі стрілецької зброї противник порушував перемир’я біля шахти «Бутівка». При цьому у зведенні наголошується, що українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали. 

«Підрозділи Збройних сил України забезпечують виконання усіх заходів з підтримання режиму припинення вогню по усій лінії розмежування сторін та суворо дотримуються Мінських домовленостей», - додали у штабі АТО.
Читайте також: На Донбасі за добу бойовики двічі зірвали різдвяне перемир'я