Суспільство
27 грудня 2017
Українським заручникам купили майже тонну гостинців (фото)
Соцмережами шириться хештег #Зустрінь_своїх. Ініціатори акції закликають увечері 27 грудня зустріти на військовому аеродромі Борисполя 74 українців, які мають бути звільнені з полону проросійських бойовиків на Донбасі в межах обміну за формулою «306 на 74».
news-image
Волонтери повезли на місце обміну українських заручників 500 кг мандаринів, 250 кг апельсинів і 100 кг ананасів.

Про це повідомив у Facebook радник Президента України Юрій Бірюков, пише «Є!» з посиланням на Укрінформ.

"Мандарини, Новий рік - традиція? Традиція! Тож не будемо її порушувати! Вчора купили 500 кг мандаринів, 250 кг апельсинів і 100 кг ананасів. Машина вже поїхала до них, отже, незабаром надсилатимуть звіти", - написав Бірюков.

Він також розмістив в Інстаграм фото військово-транспортного літака ІЛ-76, яким звільнених українських заручників доставлять на військовий аеродром "Бориспіль", і українських прапорів для вручення їм при зустрічі.

"Можливо, це маленький штрих. Але вони роки були у полоні. І наш прапор - це перша ознака того, що вже ВДОМА. Чекаємо. Хвилюємося. #Зустрінь_своїх", - написав радник Президента.

Як повідомлялося, в українських соціальних мережах шириться хештег #Зустрінь_своїх. Ініціатори акції закликають увечері 27 грудня зустріти на військовому аеродромі Борисполя 74 українців, які мають бути звільнені з полону проросійських бойовиків на Донбасі в межах обміну за формулою «306 на 74».

Читайте також:Звільнення заручників зсувається в часі (фото)