Суспільство
28 грудня 2017
Філарет: Бог допоможе Україні перемогти агресора, бо з нами правда
Предстоятель Української православної церкви.
news-image
Предстоятель Української православної церкви Київського патріархату Філарет заявив, що Бог допоможе Україні перемогти агресора, бо з нами правда і маємо бути впевнені у перемозі.

Про це він сказав, виступаючи після прильоту зі звільненими з полону ОРДЛО українцями з Донбасу на летовищі у Харкові, повідомляє кореспондент Укрінформу, передає «Є!».

Нехай Господь наш Ісус Христос, який завжди перемагає, допоможе і нам перемогти остаточно агресора, бо правда з нами і про це знаємо не тільки ми, про це знає весь сіт. Україна – миролюбива країна і доказом цього є те, що вона віддала свою ядерну зброю, а агресор, який повинен дотримуватись своїх обіцянок як гарант нашої недоторканості, відібрав у нас Крим, хоче забрати Донбас, але нічого не вийде, бо правда з нами, а де правда - там Бог, а де Бог - завжди перемога. Тому ми повинні бути впевненими, що перемога за нами. Ми не знаємо час, але те, що прийде цей час – ми в цьому впевнені, - сказав Філарет.

Як відомо, у середу із полону ОРДЛО було звільнено 73 українця. У свою чергу, Україна передала так званим “Д/ЛНР” 233 осіб. Спочатку звільнені з Президентом України прибули до Харківського аеропорту, а далі вилетіли до Києва.