Українські зірки вітають з Новим роком від імені своїх улюбленців (фото)
Як відомо, 2018 буде роком собаки.
news-image

Наступний 2018-й, як відомо, - рік собаки. Але наші чотирилапі друзяки в якості привітання можуть сказати хіба що "гав", інформує «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Помогти деяким із них вирішили зіркові хазяї.

ТаблоID запитав Нату Жижченко, Джамалу, Валерія Харчишина, Настю Каменських та Павла Зіброва, що, на їхню думку, побажали б їхні вихованці у Новому році, якби вміли говорити.

"Якби все ж так сталося, що мій пес заговорив би під Новий рік, у першу чергу, він попросив би їсти", - каже Ната Жижченко з ONUKA про свого джек-рассел-тер’єра Піфа.

 

 

 

"А от що стосується побажань, мені здається, побажав би людяності усім. Рідкісна річ – останнім часом. Проте, здавалося б, має бути властивою нам", - зауважила співачка.
 

 

"Я думаю, якщо б моя собака Габі Габріелла, а я її називаю Горпина, німецька вівчарка, вміла говорити, вона б сказала: "Тато, папа по-руськи, ти мені привозиш мало ласощів. Привозь мені побільше м’яса, а не кісточок, не будь жлобом!" - зазначив Павло Зібров.
"Оце я звертаюсь до всіх, хто має тварин, адже тварини іноді кращі, ніж люди. Тому ставтеся до них з добром, теплом, принаймні як до тещі своєї рідної", - закликав артист.

 

 

 

"Я точно знаю, що моя Мімі побажала б залишити всі образи, сварки і негативні емоції в році, що минає, щоб новий 2018-й рік почати з нової сторінки і з чистим серцем, яке буде відкрито для близьких і рідних нам людей.", - сказала від імені своєї болонки бішон-фрізе Настя Каменських.
"Побажала б також знаходити для них більше часу, адже це так важливо - приділяти увагу тим, хто є невід'ємною частиною нашого життя", - додала співачка.

 

 

 

"Мені дуже хочеться, аби в Києві було багато зелених парків, галявин, гарних майданчиків, щоб було охайно навколо. І щоб усюди гуляли щасливі люди зі своїми домашніми улюбленцями. А ще звучала гарна музика на фестивалях, на які можна було б приходити з нами, песиками. Спокою та миру вам!" - саме так озвучила побажання своєї Баду Джамала.

 

 

 

"Якби Барні міг говорити, він побажав би, щоби люди стали добрішими і ніколи не відчували самотності. Щоб у вас ніколи не боліли лапи, і вам не пхали в рот різні пігулки від паразитів, а ще, щоб вам ніколи не робили ніяких уколів", - сказав за свого Барні лідер "Другої ріки" Валерій Харчишин.

 

 

 

"І щоб у вас завжди було право і місце займатися чим ви хочете, а не тим, що вам кажуть, чи комусь потрібно. І щоб у цьому світі вас хтось любив так, як люблять мене!", - додав Харчишин.

 

 

Утім, серед зірок є багато любителів котів. ТаблоID вирішив не дискримінувати власників кицьок, у яких, вочевидь, теж багато побажань у Новому році.

 

Читайте також:Напередодні Різдва над усім світом пролетів інтерактивний Санта (фото)

Читайте також:12 штучних, 6 натуральних. Як виглядають новорічні ялинки у різних регіонах України (фото)