Війна
28 грудня 2017
Журналіст розповів про жінку, яка не дочекалася в Борисполі чоловіка-військового з полону
Біля зачинених воріт КПП з невеликою дорожньою сумкою мовчки стояли дружина молодшого сержанта Романа Фурсова Надія разом з матір'ю полоненого.
news-image

У середу, 27 грудня, в аеропорт "Бориспіль" приїхали і ті, хто на сто відсотків не були впевнені, що їхні близькі люди звільнені в рамках масштабного обміну полоненими.

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа", пише «Є!».

Так, біля зачинених воріт КПП з невеликою дорожньою сумкою мовчки стояли дружина молодшого сержанта Романа Фурсова Надія разом з матір'ю полоненого.

"Ми приїхали його зустрічати в Київ з Харкова просто навмання. Чиновники... нам ніхто нічого не сказав, але його друзі бачили, що він сидить в автобусі, розумієте? Він поранений, у нього поранення голови, плеча, запалення легенів... Ми чекаємо, що його першим і віддадуть. Звучала ж формула "всіх на всіх". Йому потрібне серйозне лікування. Ми дуже сподіваємося, що зустрінемо його сьогодні. Обов'язково зустрінемо", - сказала Надія Фурсова.
 

Однак чоловіка жінки серед звільнених не виявилося.

"Я не знаю, що робити ...", - сказала Фурсова.

Читайте також:Ірина Геращенко про звільнених українців: Кириченко тягнув із собою два мішки з книгами, які він там читав, Бессараб почав писати вірші

Читайте також:Філарет: Бог допоможе Україні перемогти агресора, бо з нами правда