Події
1 січня 2018
Юристку Ноздровську, яка вела справу про смертельну ДТП, знайшли мертвою
Жінці неодноразово погрожували.
news-image

У Вишгородському районі Київської області знайшли тіло жінки, поліція припускає, що це юристка Ірина Ноздровська. Про це повідомив речник поліції Київської області Микола Жукович, передає «Є!» із посиланням на УП.

"У Вишгородському районі знайшли тіло жінки у воді. Здається, що це вона (Ноздровська, - ред.). Причини смерті покаже судово-медична експертиза", - сказав Жукович.

Він зазначив, що знайомі та рідні, які шукали Ноздровську, стверджують, що це її тіло.

30 грудня Вишгородське управління поліції оголосило Ноздровську в розшук. У повідомленні зазначено, що вона зникла близько 16 години 29 грудня.

Також заступник шеф-редактора видання "Обозреватель" Анна Молчанова написала у своєму Facebook, що Ноздровська декілька років займалася справою про загибель своєї сестри, яку на смерть збив на авто племінник голови суду. За її словами, через зусилля юристки водій машини опинився у в’язниці.

Окрім того, Молчанова пише, що Ноздровській неодноразово погрожували родичі та друзі водія.

Аварія сталася 30 вересня 2015 року в селі Демидів Вишгородського району Київської області. Дмитро Россошанський, перебуваючи в стані наркотичного сп'яніння, на своїй машині збив на смерть односельчанку, 26-річну Світлану Сапатінскую. Дядько винуватця ДТП на той момент був главою Вишгородського районного суду. Після двох років судових розглядів суд в Обухові засудив Россошанського до 7 років позбавлення волі. Ірина Ноздровська особисто вела справу своєї сестри в суді.

27 грудня захист винуватця ДТП Дмитра Россошанського в Апеляційному суді Київської області майже добився його звільнення з-під варти за амністією. Однак суд ухвалив відправити справу до суду першої інстанції і продовжив йому арешт на 60 діб.

Читайте також: В Україні зросла мінімальна зарплата