Україна
2 січня 2018
Погода на тиждень: в Україні йтиме дощ з мокрим снігом, потеплішає лише у п'ятницю
6 січня потеплішає на всій території України, опадів не передбачається.
news-image

До четверга українців чекає дощ з мокрим снігом, а у п'ятницю в країні потеплішає. Про це пише «Є!» з посиланням на 112.

3 січня у західних і північних областях пройде дощ з мокрим снігом. Вдень температура повітря становитиме від 2 до 6 градусів тепла. А вночі похолодає до 0, а у Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях - до-1.

 

На сході буде сонячно і без опадів. Вдень стовпчик термометра підніметься до 5 градусів вище нуля, а вночі опуститься до -2. У центральній частині країни пройде дощ з мокрим снігом в Черкаській та Кіровоградській областях. У Полтавській і Дніпропетровській областях сонячно і без опадів. Вдень від 3 до 6 градусів тепла, а вночі - від -1 до +3. У південному регіоні також опадів не передбачається, крім Одеської області. Там можливий дощ. Вдень повітря прогріється до +9, а в Криму до +11.

4 січня мокрий сніг з дощем пройде на заході, півночі та в деяких областях Східної України.

 

У західних областях сонячна погода очікується лише у Вінницькій області. Тут вдень температура триматиметься на рівні від 2 до 6 градусів тепла, а вночі - від -1 до +2. На півночі сніг з дощем, температура вдень - 3-6 градусів, вночі від 0 до 3. На сході опади, сухо тільки в Донецькій і Луганській областях. У регіоні вдень потеплішає до +4, а вночі похолодає до-1. В центральній частині у Полтавській і Дніпропетровській області опади, а в Черкаській та Кіровоградській областях - сонячно. Вдень стовпчик термометра підніметься до +6, а вночі опуститься до -1. В південному регіоні Одеської області сонячно, а в Миколаївській, Херсонській областях та Криму дощ, температура від 5 до 11.

5 січня погода не зміниться. У західних областях дощ з мокрим снігом, від 3 до 5 вдень та від -1 до 2 ночі. У Східній Україні очікується аналогічна погода, лише температура вдень від 2 до 4, а вночі - від -1 до -3. В центрі вдень від 3 до 5 і дощ з мокрим снігом. А от у південному регіоні тепло і сонячно, вдень до +8, а вночі до 3.

 

 

6 січня потеплішає на всій території України, опадів не передбачається.

На заході вдень від 5 до 7 градусів тепла, лише в Хмельницькій та Вінницькій областях від 3 до 5. Вночі в регіоні очікується похолодання до-1. На півночі 3-5 градусів вдень, а вночі - від -1 до +1. На сході вдень повітря прогріється до 4 градусів вище нуля, а вночі температура опуститься до -3. У центрі аналогічна погода, без опадів. У південному регіоні від 5 до 8 градусів вдень, а вночі - від 1 до 3.

 

Читайте також:Пасажирів експреса  Запоріжжя – Київ пересадили на інший поїзд