Війна
2 січня 2018
У зоні АТО через підрив на вибуховому пристрої загинув український військовик
Про це під час брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.
news-image

В зоні АТО через підрив на вибуховому пристрої загинув український військовик. Про це під час брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник , пише «Є!» з посиланням на 112.

"Внаслідок вогневих провокацій жоден український військовик не постраждав. Проте без втрат не обійшлося. В районі населеного пункту Новотошківське один військовослужбовець ЗСУ підірвався на вибуховому пристрої, внаслідокі чого отримав численні поранення, не сумісні з життям", – зазначив Мотузяник.

За інформацією спікера Міноборони, на луганському напрямку протягом минулої доби було відносно тихо. Тут зафіксовано один ворожий обстріл. Так, по українських позиціях в районі населеного пункту Луганське противник випустив 4 міни калібром 82 мм, а також протягом 40 хвилин вів вогонь з великокаліберного кулемета.

"На донецькому напрямку вже через 6 хвилин після настання нового року противник провів 1,5-годинний обстріл українських військових в районі Верхньоторецької. Тоді окупанти застосували майже весь спектр стрілецької зброї та міномети калібру 82-мм, випустивши в нашу сторону 11 боєприпасів. Крім цього бойовики з 120-мм і 82-мм мінометів обстрілювали позиції сил АТО в районі Водяного і Павлополя", – зазначив Мотузяник.

Він додав, що всього за минулу добу бойовики провели 5 обстрілів українських позицій.

Читайте також:Побажай миру: бійці АТО влаштували флешмоб з новорічними привітаннями (відео)