Події
2 січня 2018
Слідство назвало чотири основні версії вбивства юристки Ноздровської
Наразі ще немає остаточних висновків судово-медичної експертизи, але невдовзі вони мають з’явитись.
news-image

На даний момент слідчі розглядають чотири версії вбивства адовката Ірини Ноздровської, серед яких професійна діяльність та спроба згвалтування. Про це речник Головного управління Національної поліції у Київській області Микола Жукович повідомив журналістам на брифінгу, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Він зазначив, що наразі слідство триває. Працює слідчо-оперативна група, до якої долучені фахівці не лише Головного управління Нацполіції у Київської області, а також Департаменту карного розшуку Нацполіції і головного слідчого управління. Жукович повідомив, що наразі ще немає остаточних висновків судово-медичної експертизи, але невдовзі вони мають з’явитись.
Він також зазначив, що наразі розглядається чотири основні версії вбивства Ноздровської.

"Це її професійна діяльність. Інша, вже більш конкретизована – це по останній справі за фактом ДТП, наступна версія - хуліганство і ще одна версія – те, що її хотів хтось згвалтувати", - заявив Жукович.

Водночас він наголосив, що незважаючи на наявність основних версій, інші версії не відкидаються і перевірятимуться. Як повідомляв УНІАН, 1 січня тіло 38-річної Ноздровської, жительки с. Демидів Вишгородського району Київської області, яка зникла три дні тому, виявили в місцевій річці. Як написала у Facebook журналіст Анна Молчанова, Ноздровська вела справу про загибель своєї сестри Світлани Сапатинської, яку збив автомобілем племінник екс-голови Вишгородського районного суду Дмитро Россошанський. За словами Молчанової, Ноздровській погрожували родичі винуватця ДТП. Кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України розслідує Вишгородський відділ поліції Головного управління Нацполіції у Київській області.

Читайте також: Вбивство Ноздровської це виклик для держави і тест для суспільства, - глава МЗС України
Читайте також: Убивство Ірини Ноздровської: нові подробиці