Обручка Періс Хілтон коштує більш ніж 2 мільйони доларів
У нареченого Періс Хілтон Кріса Зілки є українське коріння.
news-image

Коханий світської левиці Періс Хілтон Кріс Зілка, який днями освідчився їй, дуже постарався, аби вразити свою знамениту дівчину, пише «Є!» з посиланням на ТСН.   

Як розповів дизайнер ювелірних прикрас Майкл Грін, Кріс дуже відповідально поставився до питання вибору обручки для Періс.   

"Періс якось сказала йому, що їй дуже подобається діамант її матері, виконаний у формі груші. Коли Кріс прийшов до мене, саме це було його головним проханням", - розповів Грін.

До слова, коханий Періс не лише уважний, а й доволі щедрий. Так, на обручку для коханої він не пошкодував півтора мільйона фунтів (це більше ніж два мільйони доларів).   

"Він дуже хотів забрати обручку, перш ніж вони вирушать до Аспена, оскільки хотів освідчитися саме там. Коли він відкрив коробочку, його буквально почало трясти", - розповів дизайнер.

 За словами Гріна, Кріс все зберігав в секреті від Періс, щоб влаштувати їй справжній сюрприз. 

"Він хотів зробити все ідеально. Він хоче кращого для своєї принцеси. Він сказав мені, що буде просити руки Періс у її батька. І він зробив це", - розговорився Грін.

Нагадаємо, що у нареченого Періс Хілтон Кріса Зілки є українське коріння. Кріс - американський актор і модель українського походження. Він народився в місті Воррен в штаті Огайо. Його предки - українці. Його справжнє прізвище - Сеттлмайр, а Зілка - це дівоче прізвище матері, яке він взяв як свій творчий псевдонім.

Читайте також:Періс Хілтон оголосила про заручини

Читайте також:Дочка Майкла Джексона поділилась архівним фото батька (фото)