Події
4 січня 2018
В ДФС пояснили обшук в головному офісі «Київстарі»
Наразі досудове розслідування триває.
news-image

Співробітники Державної фіскальної служби України проводили обшук у головному офісі компанії "Київстар" у рамках справи щодо несплати понад 2 млрд гривень податків.

Про це повідомили у прес-службі, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Співробітниками податкової міліції Офісу великих платників податків ДФС в рамках розслідування кримінального провадження за фактом несплати близько 2,4 млрд грн податків 4 січня 2018 року за фактичним місцем розташування офісних приміщень ПрАТ «Київстар» з метою відшукання та вилучення документів, що мають об’єктивне значення у кримінальному провадженні, проведено обшук", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, обшук проводився на виконання ухвали слідчого судді від 3 січня 2018 року, постановленої за результатами розгляду відповідного клопотання слідчого, погодженого процесуальним керівником – прокурором Генеральної прокуратури України.

"Працівники податкової міліції під час проведення слідчих дій діяли відповідно до норм чинного законодавства та норм Кримінального процесуального кодексу України. Під час проведення обшуку у відповідності зі змінами до Кримінального процесуального кодексу застосовувався відеозапис", - запевнили у відомстві.

Наразі досудове розслідування триває. 

Читайте також: У головному офісі «Київстару» провели масштабний обшук
Читайте також: В Харкові викрили схему ухилення від сплати податків на суму понад 4 млн гривень