Спорт
5 лютого 2015
"Реал" Кріштіану Роналду оцінює в 1 мільярд євро
Фахівці впевнені, що на одного з кращих футболістів планети знайдеться покупець, навіть незважаючи на космічну суму відступних.
news-image

Жорже Мендеш, агент португальського нападника "Реала" Кріштіану Роналду привідкрив таємницю особистого контракту свого підопічного, повідомивши пресі, скільки саме повинен заплатити потенційний покупець за те, щоб побачити в своїх рядах триразового володаря "Золотого м'яча", повідомляє Є! Єдність.інфо з посиланням на ВВС

"Він найдорожчий футболіст у світі, тому що він кращий футболіст і кращий спортсмен у світі. Один мільярд євро - така клаусула у Кріштіану Роналду", - цитує агента BBC.

"Звичайно, якщо "Реал" з якихось причин захоче його продати і виставить цінник в 300 мільйонів, то його відразу куплять, покупець знайдеться. "Манчестер Юнайтед"? Кріштіану любить манчестерських фантів, адже він пробув там цілих шість років, але можу запевнити, що кар'єру він збирається завершувати в "Реалі", - сказав Жорже Меншед.

 Контракт кращого бомбардира Примери-2014/15 закінчується влітку 2018 року, а агентство Transfermarkt оцінює португальця в 120 мільйонів євро.

Читайте також: Мхітарян хоче залишити нещасливу "Боруссію"