Суспільство
5 січня 2018
У першому ж рейсі оновленого електропоїзда Львів–Здолбунів вандали пошкодили сидіння (фото)
Залізничники звернулися до громадян із проханням особистим прикладом демонструвати високу культуру поведінки.
news-image

У першому рейсі оновленого електропоїзда Львів–Здолбунів вандали пошкодили сидіння. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Львівської залізниці.

"Дикий за формою та змістом випадок залізничники Львівської магістралі зафіксували після першого рейсу електропоїзда ЕР9т №746 Львів–Здолбунів, який повернувся на маршрут після капітального ремонту та модернізації. В одному з вагонів невідомі особи пошкодили сидіння", - йдеться в повідомленні відомства на Фейсбуці.

У прес-службі зазначили, що впродовж минулого року у регіональній філії «Львівська залізниця» було зафіксовано 17 випадків пошкодження, розукомплектування, псування та крадіжок елементів моторвагонного рухомого складу. За цими фактами відкрито 15 кримінальних проваджень. Загальна сума збитків із урахуванням витрат залізниці на ремонт та відновлення пошкоджених частин становить понад 122 тис. грн.
Залізничники звернулися до громадян із проханням дотримуватися правил безпеки на залізничному транспорті та особистим прикладом демонструвати високу культуру поведінки.