Суспільство
9 січня 2018
Чоловік вирішив провести час із новою знайомою, а залишився без браслета, персня та печатки
Поліцейським жінка заявила, що браслет лишила собі на згадку про чоловіка.
news-image

У Запоріжжі патрульні відшукали та затримали жінку, яка запросила до себе в гості чоловіка та обікрала його, передає «Є!» із посиланням на патрульну поліцію Запорізької області.

"4-го січня на лінію 102 зателефонував чоловік та повідомив, що познайомився із жінкою, яка запросила його до себе в гості. Після того як вони провели разом час, чоловік пішов додому. А вже під ранок виявив, що на руці немає браслета, на пальці персня та печатки", - розповіли поліцейські.

Заявник інспекторам надав детальний опис жінки.

В ході оперативно-розшукових дій 5-го січня патрульні на вулиці Січовій виявили жінку яка підходила під прикмети які надавав заявник.

"Поспілкувавшись із жінкою, патрульні на руці у громадянки виявили браслет, який описував потерпілий. Поліцейські пояснили жінці, що вона підозрюється в крадіжці. Громадянка не стала заперечувати та зізналася в тому, що перстень та печатку вона продала, а браслет лишила собі на згадку про чоловіка", - йдеться в повідомленні патрульних.

На місце виявлення підозрюваної жінки патрульні викликали слідчо-оперативну групу поліції для подальшого з'ясування обставин.