Події
9 січня 2018
Батько Ноздровської каже, що Россошанський з другом забив до смерті чоловіка
У 2005 році син Юрія Россошанського зі своїм другом забили мешканця села Демидів дерев'яними брусками.
news-image
Батько вбитої правозахисниці Ірини Ноздровської Сергій звинуватив Дмитра Россошанського і його товариша у загибелі мешканця села Демидів Олександра Альохіна. Про це чоловік розповів "Прямому", пише «Є!».

Він заявив, що у 2005 році Россошанський на смерть забив Альохіна.

"У 2005 році син Юрія Россошанського зі своїм другом убили тут одного чоловіка, який приїхав десь з Уралу і тут жив, купив півбудинку. І Россошанського син, Діма, зі своїм другом забили дерев'яними брусками, забили як звіра. А їхній родич, дядько, працював головним суддею у Вишгородському суді. У цього Діми Россошанського уже був цілий букет усяких злочинів. І це все покривалося, і це вбивство покрилося", - наголошує батько Ноздровської.

Чоловік наголошує, що тоді Россошанський уникнув покарання, бо дядько був суддя. А інформацію про загибель подали так, ніби Альохін сам себе забив дерев'яними брусками.

"Приїхала міліція і там було все в крові, вони вимили все, прибрали, забрали ті дерев'яні бруски - і вивезли. І ніякої кримінальної справи навіть відкрито не було. Похоронили того бідолаху, як ніби сам себе забив брусками до смерті. Це був Альохін Сашко. Його багато у селі знають, він проводив людям опалення, хороша людина була. Покрили це все вбивство, тому що дядько суддя", - розповів батько Ірини Ноздровської.

Читайте також:На Київщині прощаються з правозахисницею Іриною Ноздровською (фото)