Події
9 січня 2018
У Полтаві пограбували машину волонтерів з подарунками для бійців
Волонтери обіцяють, що попри інцидент, бійці отримають подарунки.
news-image

У Полтаві з машини волонтерів викрали речі, що були приготовані для відправки в зону АТО, передає «Є!» із посиланням на поліцію Полтавської області.

"Вранці 9 січня невідомі розбили скло в автомобілі, який стояв біля одного з будинків по вулиці С.Петлюри та забрали звідти одяг, продукти харчування, а також мобільний телефон власника авто", - йдеться в повідомленні поліції.

Розпочато досудове розслідування.

Про крадіжку повідомив також голова Полтавської міської організації ВО "Свобода" Юліан Матвійчук на сторінці у Фейсбуці.

"Полтава сьогодні зранку шокувала. Вночі пограбували нашу машину з волонтеркою на схід Разом з Валерієм Черняковим збиралися привітати хлопців на сході з Різдвом.

Нагрузили повну машину грибів, ковбаси, соків, м'яса, печіва, різних смаколиків і повний причіп березового соку. На ніч залишили авто біля під'їзду, аби сьогодні рано зранку поїхати.

Вночі машину вскрили через бокове скло. Не дивлячись на те, що машина військова, всередині були каски і бронежилети - це не спинило бидлоту, яка витягала коробки з волонтеркою. Прикро те, що батьки хлопцям цілеспрямовано передавали посилки аж з Волині", - написав він.

Юліан Матвійчук зазначив, що після ремонту машину довантажать і поїдуть на фронт із подарунками.
Читайте також: Кияни затримали чоловіка, який викрав інтерактивного робота із магазину