Події
9 січня 2018
Державна прикордонна служба посилить охорону із країнами ЄС
Наразі резерви вже направлені на Буковину, Закарпаття та Волинь.
news-image

Державна прикордонна служба збільшить кількість військовослужбовців на напрямках лінії кордону з країнами Європейського Союзу та на східній ділянці. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Охорону підсилено в першу чергу у зв'язку з можливою активізацією протиправної діяльності, пов’язаної з переміщенням сигарет та груп нелегальних мігрантів, та з метою упередженого реагування на можливі правопорушення на найбільш загрозливих напрямках.

"Посилення протидії протиправній діяльності триватиме до кінця січня 2018 року на ділянках відповідальності Східного, Північного та Західного регіональних управлінь. Загалом для виконання поставлених завдань додатково залучено понад 200 військовослужбовців", - йдеться у повідомленні.


Додаткові сили та інші мобільні групи прикордонників забезпечені усім необхідним для якісного та ефективного несення служби. Наразі резерви вже направлені на Буковину, Закарпаття та Волинь.  

"Так, до Чернівецького прикордонного загону прибуло понад півсотні військовослужбовців, з яких чимала кількість фахівців-кінологів із добре натренованими розшуковими собаками. Решта резервів Держприкордонслужби прибуде до кінця цього тижня в інші підрозділи регіональних управлінь", - додали у відомстві.
Читайте також: У Кабміні заявили, що реформа медицини - один з основних викликів для уряду в 2018
Читайте також: У квітні в Україні розпочнеться повноцінна кампанія з вибору сімейних лікарів, - МОЗ