Київ
10 січня 2018
Куди піти у Києві 12 та 13 січня
Киян та гостей столиці чекає багато цікавих подій: від концертів до поетичних вечорів.
news-image

На вихідних киян та гостей столиці чекає багато цікавих подій: від концертів до поетичних вечорів. Пропонуємо переглянути афішу подій у Києві на 12 та 13 січня , пише «Є!» з посиланням на 24 канал.

Афіша подій у Києві на 12-13 січня

БАНГЛАДЕШЪ ОРКЕСТР

Docker’s ABC

12 січня, 22:00

Вартість: 100 - 750 грн/придбати квитки

"БангладешЪ Оркестр" – це гурт-свято, який завжди заряджає позитивом на своїх виступах. На концертах "БангладешЪ Оркестру" переможцями залишаються усі: учасники колективу, що дарують своїм прихильникам яскраві емоції, і люди, які прийшли зарядитися упевненістю, легким відношенням до життя, радістю та приємним теплом. На концертах гурт виконує не лише авторські пісні, а й відомі світові хіти у власному аранжуванні, завжди цікаво доповнюючи та покращуючи їх.

БангладешЪ Оркестр

ДЯДЯ ВАНЯ

Київський академічний драмтеатр на Подолі

12 січня, 19:00

Вартість: 350 грн/придбати квитки

Психологічна віртуозна вистава за відомим твором Антона Павловича Чехова. Театралізована розповідь про загибель кохання і крах надій, про примарність людського щастя.

Вистава буде цікава всім шанувальникам творчості Чехова. Адже цей спектакль один з небагатьох, що до сьогодні якнайкраще передає глядачам усю первозданність світу драми, створеного автором за законами безсмертя, ім'я якому любов.

"Сцени з сільського життя в двох діях" затягують глядача з перших хвилин і вже не відпускають упродовж двох з половиною годин. Роль горезвісного Дядька Вані виконує народний артист України Олексій Вертинский, режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України Станіслав Мойсеєв.

JOE COCKER TRIBUTE

Центральний Будинок Офіцерів ЗСУ

12 січня, 19:00

Вартість: 100 – 650 грн/придбати квитки

Фіналіст музичного шоу "Голос Країни" Аніс та Lviv Jazz Orchestra спільними зусиллями проведуть триб'ют, присвячений королю каверів Джо Кокеру. Для музикантів це данина поваги артистові, який популяризував поняття "кавер-пісень" та змусив глядачів полюбити виконання відомих хітів у власному аранжуванні. До речі, до початку концерту на захід діє знижка 25% за промо-кодом "NY-JC". Щоб отримати її треба скопіювати код та вставити його в необхідну графу на сайті квиткового оператору, при купівлі квитка.

Поетичний вечір: Рождественский, Асадов, Довлатов

Будинок Архітектора

14 січня, 19:00

Вартість: 250 – 400 грн/придбати квитки

Чуттєва поезія під акомпанемент роялю вже стала гарною традицією для Будинку Архітектора. Столичний поет і актор Іван Якімов під час свої виступів виконує вірші Роберта Рождественського, Едуарда Асадова та читає прозу Сергія Довлатова. А поки слухачі насолоджуються рядками відомих творів, український піаніст і джазовий композитор Павло Ігнатьєв вколисує слухачів на музичних хвилях.

ТАБУЛА РАСА

Docker Pub

12 січня, 22:00

Вартість: 125 - 1050 грн/придбати квитки

Олег Лапоногов і гурт "Табула Раса" – найкращий зразок того, як гурт може залишатися відданим своїй концепції упродовж багатьох років. Внесок у розвиток української рок-музики, що зробив гурт "Табула Раса" високо оцінили і слухачі, і музичні критики. "Табула Раса" вже давно займає своє почесне місце в залі слави українського року. Але, незважаючи на це, музиканти ще й досі продовжують створювати нові пісні, а в перервах між записами нового матеріалу давати концерти! Один з них відбудеться 12 січня в Docker Pub – не пропустіть!

Табула Раса

NEW YORK JAZZ: Девід Беркман

Будинок Архітектора

13 січня, 19:00

Вартість: 400 – 600 грн/придбати квитки

Девід Беркман – відомий американський джазовий виконавець, аранжувальник та композитор. У Київ він везе особливу програму "New York Jazz" – найкращий саундтрек для життя в місті "Великого Яблука", Нью-Йорку. Список нагород, якими було відзначено композиції Беркмана, а також імена музикантів, з якими співпрацював Девід, складно умістити на одній сторінці. Тож, якщо ви вважаєте себе справжнім прихильником сучасного джазу, не рекомендуємо пропускати цього виступу.

Читайте також:Подорожі - це антибіотик для нашої свідомості