Суспільство
10 січня 2018
У Сумах хлопці розважалися тим, що возили товариша в багажнику. Випадкова жінка викликала поліцію.
Парубки хотіли зняти матеріал для YouTube.
news-image

Троє молодих сумчан, аби зняти матеріал для YouTube, у вечірній час доби розіграли сценку з перевезенням свого товариша в багажнику автомобіля. Випадкова жінка, що проїздила поряд, сприйняла все як викрадення людини та викликала поліцію. Про випадок повідомили у прес-службі поліції Сумської області, передає «Є!»

"В обласному центрі троє дев’ятнадцятирічних сумчан, аби розважитись, вирішили, відзняти ролик для YouTube каналу. Нічого ліпшого не прийшло їм на думку, як ідея покататися в багажнику «Ланоса». З цією метою один з трьох заліз до багажника легкового автомобіля, а його приятелі завели двигун та помчали по вулиці Харківській", - розповіли поліцейські.

Випадкова жінка, що їхала на авто слідом за жартівниками, побачила, що з незакритого до кінця багажника переднього автомобіля видніється людська голова, та відбувається якась жестикуляція рукою, і сприйнявши все як викрадення людини, викликала поліцію. Повідомивши правоохоронцям номер машини, в якій перевозили «викраденого», і вказавши напрямок її руху, жінка поклала слухавку.

"Все інше було справою техніки, і невдовзі, в районі вулиці Прокоф’єва, жартівників було знайдено. Хлопці, не очікуючи на такий поворот подій, трохи налякалися, але оговтавшись, повідомили поліції, що просто захотіли екстриму", - повідомили правоохоронці.

Провівши відповідні бесіди з юнаками, про небажаність подібних жартів в умовах, коли країна й так живе в напруженні, пов’язаному з війною та терористичними загрозами, працівники поліції склали протокол за ст.173 КУпАП «Дрібне хуліганство».