Події
10 січня 2018
На Дніпропетровщині службовий собака допоміг вийти на слід вбивці
Під час спільного вживання «оковитої» гість наніс господарю будинку смертельні удари.
news-image

Ввечері 7 січня в селі Хуторське Петриківського району у власному будинку було вбито 49-річного чоловіка. Тіло з численними колото-різаними пораненнями було виявлено в незачиненому приміщенні, передає «Є!» із посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

"З метою встановлення всіх обставин події та розкриття цього злочину, правоохоронці організували всі необхідні розшукові заходи. На місце злочину в складі слідчо-оперативної групи направився й інспектор Кінологічного центру зі службовим собакою – німецькою вівчаркою на прізвисько Кольт. Собака взяв слід від тіла померлого і направився до будинку.

Під час опитування свідків підтвердилося, що після скоєння вбивства підозрюваний був там. Завдяки цьому оперативникам вдалося встановити та затримати місцевого жителя, який зізнався в скоєному", - йдеться в повідомленні поліції.

Затриманий розповів, що під час спільного вживання «оковитої» наніс господарю будинку смертельні удари, а коли зрозумів, що сталося, злякався та втік з будинку.

Відомості за даним фактом внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Читайте також: Відео: Аброськін розповів про деталі розкриття вбивства Ірини Ноздровської