Робот Софія виступить з промовою в Українському Домі в Давосі
Софія візьме участь у дискусійній панелі щодо Fintech-індустрії.
news-image

Робот Софія стане спікером панелі «Як Blockchain вплине на формування і захист фінансової архітектури майбутнього?», яка пройде в Українському домі в Давосі під час Всесвітнього економічного форуму (WEF 2018). Про це повідомляє LIGA.net з посиланням на організаторів заходу, передає «Є!»

Український проект Hacken.io організовує дискусійну панель в Українському домі в Давосі, присвячену Fintech-індустрії і розвитку архітектури фінансів майбутнього. Робот Софія, виступаючи в рамках дискусії, зможе відповісти на питання, наскільки безпечним є штучний інтелект, і як він буде впливати на різні сфери життя людей.

Hacken.io – перший український стартап, який успішно провів ICO і зібрав $ 5 млн. Проект спрямований на підтримку зв'язків між блокчейн-спільнотами і співтовариством кібербезпеки, просування хакерської етики та заохочення легітимних досліджень комп'ютерних мереж і програмного забезпечення.

Як повідомлялося, Софію створила компанія Hanson Robotics в 2015 році, вона вміє зображати 60 емоцій і підтримувати нескладні бесіди. Цікаво, що в одному з інтерв'ю 2016 року Софія на питання, чи буде вона вбивати людей, відповіла позитивно. У жовтні 2017-го Софія отримала громадянство Саудівської Аравії – це перший в світі випадок, коли громадянство видали роботу.

Читайте також: Батьки дівчинки, що наклала на себе руки, запросили інтернет-тролів на похорон