Події
11 січня 2018
Офіцер отримав три роки за ґратами за загибель двох солдатів
Під час проходження служби офіцером не було вжито заходів з організації та здійснення очистки полігону після завершення випробувань зразків озброєння.
news-image

У Чернігівській області до трьох років позбавлення волі засуджено офіцера, через службову недбалість якого загинуло двоє військовослужбовців, один був травмований. Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Центрального регіону, передає «Є!» із посиланням на УНН.

"10 січня 2018 року вироком Чернігівського районного суду Чернігівської області колишнього начальника військового полігону Чернігівського гарнізону, призваного за мобілізацією капітана К. визнано винним у службовій недбалості, що призвело до загибелі двох військовослужбовців та отримання одним військовослужбовцем тілесних ушкоджень середнього ступеню тяжкості.

Обвинуваченому призначено покарання у вигляді 3 років реального позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під час проходження служби офіцером не було вжито заходів з організації та здійснення очистки полігону після завершення випробувань зразків озброєння, внаслідок чого два військовослужбовці втратили життя.

Читайте також: Суд Лондона зобов'язав Ахметова доплатити Фірташу за «Укртелеком»