Шерон Стоун зіграла 45-річну дизайнерку, яка вірить у кохання (відео)
За сюжетом Сенна Бергес - успішний дизайнер одягу, уже зовсім не молода, але все ще досить красива. Вона сподівається знайти своє кохання.
news-image

25 січня в український прокат вийде американська комедія "Дрібничка на день народження" режисера С'юзан Волтер. Про це пише «Є!» з посиланням на Gazeta.

За сюжетом Сенна Бергес - успішний дизайнер одягу, уже зовсім не молода, але все ще досить красива. Вона сподівається знайти своє кохання. Але день народження – абсолютно не її свято. Щороку в цей день з нею трапляється все, що завгодно. Сенна вічно потрапляє в дурні ситуації і страждає. Але ось їй нарешті пощастило знайти чоловіка, у якого закохалася з першого погляду. Тільки побачення призначено на день народження. Сенна вже навіть боїться уявити, що піде не так.

Це дебютна картина Волтер, яка раніше виступала тільки в якості асистента режисера на зйомках "Чужого 4: Воскресіння" і "Твін Пікс: Вогонь іди зі мною". Сценарій до стрічки вона написала ще у 2008 році, і тоді ж він потрапив до чорного списку найкращих нереалізованих сценаріїв. У 2009 ним зацікавився Майкл Енглер – режисер багатьох американських серіалів. До роботи приступили у 2016 році. С'юзан Волтер стала для фільму і сценаристом, і режисером, і продюсером.

Головну роль в картині виконала Шерон Стоун. Актриса раніше знімалася в стрічках "Згадати все", "Основний інстинкт", "Казино".

Читайте також:«Інтеру» і «СТБ» призначено позапланові перевірки за новорічні ефіри