Події
11 січня 2018
Росія разом із поверненням Криму виплатить Україні компенсацію за наслідки окупації – Чубаров
Президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія готова передати Україні військові кораблі і авіатехніку з окупованого Криму.
news-image

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров переконаний, що Росія одночасно з поверненням Криму виплатить Україні компенсацію за наслідки тимчасової окупації півострову та розв'язаної на сході Донбасі війни. Про це Чубаров написав на своїй сторінці у Facebook.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Коментуючи заяву президента РФ Володимира Путіна про готовність Росії передати Україні військові кораблі і авіатехніку з окупованого Криму, голова Меджлісу зазначив: «Бандит, вже відчуваючий своєю підлою душею неминучість міжнародного суду і справедливої кари за скоєні ним злочини, поки ще не може зупинитися у своїх потугах принизити Україну».

«А завершиться тим, що одночасно з поверненням Криму уряд Росії виплатить компенсацію Україні за катастрофічні наслідки тимчасової окупації Криму і розв'язаної на сході України війни», - переконаний Чубаров.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 11 січня, президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія готова передати Україні військові кораблі і авіатехніку з окупованого Криму.

«Користуючись нагодою, що називається, хочу сказати, ми готові продовжити цей процес: готові передати військові кораблі України, які в Криму ще є, готові передати авіаційну техніку, бронетехніку. Щоправда, вона перебуває вся в такому жалюгідному стані, але це вже не наша справа, вона в такому практично й була, за ці роки ніким не обслуговувалася, звичайно», - сказав Путін на зустрічі з керівниками російських ЗМІ та інформагентств.

За його словами, йдеться про десятки кораблів і бойових літаків.

Читайте також: «Це набуває характеру замороженого конфлікту» - Путін про ситуацію на Донбасі
Читайте також: Саакашвілі отримав повістку від СБУ на допит 10 січня