Політика
12 січня 2018
Гройсман запропонував Путіну разом із флотом повернути Крим
Президент Росії Путін заявив, що Росія готова повернути Україні військові кораблі та авіатехніку, що залишилися в анексованому Криму.
news-image

Володимир Гройсман прокоментував заяву російського президента Путіна про, нібито, готовність повернути Україні військову техніку, розташовану в анексованому Криму. Сталося це під час брифінгу у Маріуполі, що відбувся у п’ятницю, 12 січня.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Зустрічна пропозиція президенту РФ – пропоную разом із флотом повернути Крим. Готові прийняти найближчим часом", - заявив прем'єр.

Як повідомлялося раніше, президент Росії Путін заявив, що Росія готова повернути Україні військові кораблі та авіатехніку, що залишилися в анексованому Криму. Водночас у Києві різко відреагували на цю заяву й вимагають повернення не лише техніки, а й усього Криму, а також компенсації за завдані збитки за роки окупації. 

Пізніше у Кремлі прокоментували таку несподівану заяву президента. За словами прес-секретаря Дмитра Пєскова, пропозиція Путіна передати військову техніку з Криму Україні - це "жест доброї волі", аби зрушити політичне врегулювання з мертвої точки 

Читайте також: Луценко розповів про свої досягнення та невдачі на посаді генпрокурора
Читайте також: «Жуляни» вперше прийняли новий «Боїнг»