Світ
15 січня 2018
У Вашингтоні поїзд метро зійшов з рейок: люди долали решту шляху тунелем
Пасажирам довелося долати близько 600 метрів до найближчої станції.
news-image

Поїзд із пасажирами зійшов з рейок у понеділок вранці в метрополітені Вашингтона. За попередніми даними, постраждалих немає, повідомляє Укрінформ, передає «Є!»

"Рятувальники Вашингтона успішно евакуювали всіх пасажирів з поїзда, що зійшов з рейок, та провели оцінку обстановки, коли прибули на платформу. Ніхто не повідомив про травмування", - зазначили в Департаменті пожежної служби та надзвичайних ситуацій.

Аварія сталася близько 6:30 ранку понеділка на червоній гілці метро в центрі столиці, біля станції Farragut North.

Потяг зупинився в тунелі, внаслідок чого пасажирам довелося долати близько 600 метрів до найближчої станції. У цей час на окремій ділянці метрополітену була відключена напруга.

Пасажири виклали фотографії інциденту у соціальні мережі, на яких видно застряглий потяг, рятувальників, а також людей, що йдуть вздовж тунелю.


Інцидент хоча й відбувся в понеділок, втім людей у метро було набагато менше ніж зазвичай, оскільки в цей день американці відзначають федеральне свято – День Мартіна Лютера Кінга.

Тим не менше, для підтримання графіку своєчасної доставки пасажирів, місцева влада запустила додаткові автобусні сполучення по відключеній лінії метро.