Події
16 січня 2018
Біля стадіону Динамо почалася акція «Стоп реванш» (фото)
Організатори акції — народні депутати від «Народного фронту», зокрема, Андрій Левус. До участі також заявлені партії «Вільні люди», УНА-УНСО.
news-image

У Києві біля стадіону Динамо зібралися близько 100 учасників акції «Стоп реванш».

Про це повідомляє кореспондент Громадського, пише «Є!».

Протестувальники  мають намір рухатися до будівлі Верховної Ради, де вимагатимуть ухвалення закону про деокупацію Донбасу, закону про антикорупційний суд та інше.

Організатори акції — народні депутати від «Народного фронту», зокрема, Андрій Левус. До участі також заявлені партії «Вільні люди», УНА-УНСО.

Один з організаторів акції — народний депутат від Народного фронту Сергій Висоцький повідомив, що за його підрахунками, на неї було заявлено близько 500 людей.

«До акції долучились представники «Вільних людей», С14, з інших організацій, а також політики з різних фракцій» — сказав Висоцький кореспонденту Громадського.

Наразі учасники акції підійшли до Верховної Ради та розташувались поруч з наметовий містечком прихильників Саакашвілі.

Зазначимо, під стінами парламенту наразі розгорнуте наметове містечко соратників лідера «Руху нових сил» Міхаела Саакашвілі та руху «Визволення» народних депутатів Єгора Соболєва та Семена Семенченко. Учасники акції «Стоп реванш» не підтримують мітингувальників з табору Саакашвілі.

Нагадаємо, 8 січня близько 30 осіб у балаклавах з праворадикальної організації С14 перекрили в’їзд до печер Києво-Печерської лаври й заблокували шлагбаум.